НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ
Про організацію харчування учнів закладів загальної середньої освіти денної форми навчання (зі змінами згідно Рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради №169 від 30.04.2020 року)
Для родинного перегляду
Про здорове і раціональне харчування
ВИТЯГ
із Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти (затверджено наказом Міністерства охорони здоров’я України № 2205 від 25.09.2020р., зареєстровано в Міністерстві юстиції України 10 листопада 2020 р. за № 1111/35394)
Додаток 11
до Санітарного регламенту для закладів
загальної середньої освіти
(пункт 11 розділу VI)
ВИМОГИ
до організації харчування дітей з особливими дієтичними потребами, включаючи харчову алергію та непереносимість окремих
харчових продуктів або речовин
Вимоги щодо забезпечення санітарного законодавства на харчоблоках закладів освіти
САНІТАРНИЙ РЕГЛАМЕНТ для закладів загальної середньої освіти, затверджений наказом Міністерства охорони здоров'я України 25 вересня 2020 року N 2205
Порядок організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах, затверджений наказом Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства освіти і науки України від 01 червня 2005 року № 242/329, зареєстрований у Міністерстві юстиції України 15 червня 2005 року за № 661/10941;
ГІГІЄНІЧНІ ВИМОГИ
до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої
освіти
Контроль за якістю харчування
НАССР у навчальних закладах – важливий інструмент для контролю безпеки харчування. Адміністрація закладу впроваджує та постійно підтримує функціонування принципів системи HACCP на харчоблоці:
Головним завданням системи HACCP є аналіз небезпек і проведення поетапного контролю за всіма етапами приготування страв і продуктів харчування, починаючи від прийому продуктів на склад і до моменту подачі готової страви.
Здійснюється контроль за станом:
You can do it, too! Sign up for free now at https://www.jimdo.com